Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και το GTA ήταν λόγος που ο Hugo Lloris άφησε την Tottenham για να μετακομίσει στο Los Angeles

*
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Hugo Lloris άφησε την Tottenham για τους Los Angeles FC και ένας από τους λόγους της μετακόμισης ήταν και το GTA! Τον Φεβρουάριο έγινε επίσημο πως ο παίκτης αφήνει το Λονδίνο για να μετακομίσει στο Los Angeles και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του στη γνωστή ομάδα του MLS.

Μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο GetFootballNewsFrance, ο ίδιος εξήγησε πως η Los Angeles FC του έκανε μια καλή πρόταση, αλλά αισθάνθηκε και ενθουσιασμό που θα μετακομίσει στην γνωστή πόλη της Καλιφόρνια, γιατί: «είναι ένα ωραίο μέρος για να μείνει κανείς. Μπορώ να κυκλοφορώ και πιο εύκολα έξω, έχω καμιά δεκαριά ανθρώπους που ζητούν φωτογραφίες μέσα στη μέρα, κυρίως από Λατίνους που παρακολουθούν φανατικά ποδόσφαιρο στη χώρα.


Η πόλη είναι υπέροχη με την βιομηχανία του κινηματογράφου, τον Dr. Dre και το GTA. Έχω παίξει πολύ το game στο PlayStation και έχω την εντύπωση για τα περισσότερα σημαντικά σημεία της πόλης ότι τα έχω ξαναδεί και τα έχω ξαναζήσει». Δεν υπήρχε καλύτερος -δωρεάν- τρόπος για την Rockstar Games να διαφημιστεί και το GTA και μάλιστα ενόψει της κυκλοφορίας του GTA 6… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*